zoekrangschikkingen

U ziet daar uw afdruksnelheid en of deze in een bepaalde periode is toegenomen of afgenomen. Kijk eens wat voor trefwoorden er zijn veranderd. Sommige van hen kunnen zijn afgezakt, andere kunnen zijn gestegen.

Als uw website een ranking heeft voor nieuwe trefwoorden, dan zou u verdubbelen op gerelateerde inhoud, ervan uitgaande dat die trefwoorden worden geconverteerd.

ūüĒé Gerelateerd: Het effect van coronavirus (COVID-19) op Google Ads, trefwoorden en betaalde reclame in het algemeen

Controleer ook op kruipfouten in Google Search Console en verhelp eventuele technische problemen die u vindt.

Lange termijn:
Zoekmachines zijn veranderd. Het zijn in feite kunstmatig intelligente machines die proberen de betekenis van termen te begrijpen. Vroeger waren het woord ‘match engines’, maar nu gaat het om de intentie.

De zoekmachines van de wereld kwamen samen en kwamen met een werkend comité genaamd schema.org.

Het is een manier voor ons om daadwerkelijk onze eigen profielen uit te bouwen in wat ze ‘entity blocks’ noemen – denk aan de hoofdstukken van een encyclopedie.

Probeer te begrijpen hoe schema werkt en begin dan de lege plekken in te vullen door je website te omringen met schema om het algoritme een ‘assist’ te geven.

Dat is een geweldig doel voor de komende zes maanden tot een jaar. We hebben een exponenti√ęle groei gezien, en dat kan jij ook. Het verbetert uw zoekfunctie in alle zoekmachines.

Hoe kan je het schema implementeren?
John: Om te beginnen met de uitvoering van het schema, wat is stap één?

Franco: Stap één kan zo eenvoudig zijn als het installeren van Yoast SEO of Rank Math plugins, als je een WordPress site hebt. Beide plugins kunnen u een basisniveau van schema geven.

U kunt uw bedrijfsnaam en -adres toevoegen en links naar zaken als uw logo en social media profielen. Zorg er dan voor dat u uw Google My Business heeft bijgewerkt.

Alleen al door dat te doen kan Google meer inzicht geven in waar u zich bevindt – en voor lokale bedrijven is dat echt belangrijk.

Vervolgens worden bepaalde veldtypen op maat gecodeerd.

Laten we zeggen dat u een kleine e-commercewinkel hebt die gebruik maakt van Shopify.

Shopify heeft eigenlijk een paar plugins die u kunt toevoegen die u een beetje meer van een verbeterde dataset voor schema geven. U kunt uw product, reviewsterren en uw prijsstelling inbrengen.

Op die manier kan Google eigenlijk zeggen, als iemand op zoek is naar een blauwe Nike sneaker en je winkel heeft, kunnen ze gewoon de kaart met jouw beoordeling laten zien en mensen laten klikken op de kaart.

Maar dat krijg je niet als je het schema niet implementeert.

Als je een groot bedrijf bent dat hoopt een schema te implementeren, dan kijk je naar Google Tag Manager en een aangepaste omgeving. Je zult een programmeur moeten pakken.

De grootste veranderingen in het zoeken
John: Vertel me over de grootste structurele of algoritmische veranderingen die de laatste tijd hebben plaatsgevonden. Wat is het uitzicht van 30.000 voet?

Franco: Dus, alle grote zoekmachines (Google, Yahoo, Bing, en Yandex) kwamen een paar jaar geleden samen om het schema.org raamwerk te bouwen. Dit is de grootste verandering op het internet voor de manier waarop zoekmachines werken.

Op dit moment heeft slechts ongeveer 7% van de websites wereldwijd schema markup ge√Įmplementeerd, waarbij e-commerce sites de toon aangeven.

Het is een moeilijk onderwerp, maar het begrijpen van schema’s is cruciaal. Het is waar zoekmachines naartoe zijn gegaan, en de wereld loopt achter.

Maar het is zo’n moeilijk onderwerp omdat we het hebben over machinetaal. Alleen al door de basis te doen, ga je je onderscheiden van de concurrentie.

Als je daadwerkelijk gaat zitten en de tijd neemt en jezelf toestemming geeft om te falen, zul je een exponenti√ęle verbetering zien in het verkeer. En dat hoeft morgen niet aan te zetten, maar je moet wel een driemaandelijks plan hebben om naar een doel toe te werken.

Wat je aan het opbouwen bent, is je entiteit informatie binnenin Google zelf.

Franco’s advies aan alle bedrijven
John: Franco, wat is een advies dat je hebt voor alle bedrijven die er nu zijn?

Franco: Dit klinkt contra-intu√Įtief, maar een goede gebruikerservaring vereist snelle pagina’s. De snelle winst is dit: optimaliseer uw afbeeldingen.

Elke account die we auditen – en we hebben er nu al duizenden gedaan – heeft voor iedereen beelden die veel te groot zijn voor zijn of haar platform. Dit is echt laaghangend fruit, het is supergemakkelijk te doen, en het maakt uw websitebezoekers gelukkig.

En dat is het enige wat telt aan het eind van de dag.

Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1