Zoeken gaat belangrijker worden

Feit 5: Zoeken gaat belangrijker worden
Zoals eerder vermeld in dit bericht, kan het verkeer naar veel websites van zoekmachines down zijn, maar het verkeer naar zoekmachines is dat niet. Mensen die vroeger op hun woon-werkverkeer naar de radio luisterden, controleren nu Google op updates. De oudere generatie consumenten die vroeger op hun verzorgers vertrouwden, gebruiken nu stemassistenten om antwoorden te krijgen.

Niet alleen is onze reeds groeiende afhankelijkheid van zoekmachines tijdens COVID-19 versneld, maar ook onze reeds geavanceerde zoekplatformen schieten nu omhoog. Dit maakt zoekmachinemarketing (in de vorm van PPC of SEO) voor bedrijven in de toekomst nog belangrijker.

Waarom SEO vooral belangrijk is voor het MKB tijdens COVID-19
We hebben besproken waarom COVID-19 de zaak van SEO als marketingstrategie voor bedrijven in het algemeen heeft versterkt, maar laten we nu een beetje dieper duiken en kijken waarom het vooral belangrijk is voor kleine bedrijven.

Lokaal zoeken is cruciaal
Met zoveel sluitingen en met mensen die zich niet ver kunnen wagen, is lokale zoekoptimalisatie cruciaal. Lokale SEO tactieken zullen u helpen om te verschijnen voor “open nu” en “near me” zoekopdrachten.

SEO belangrijk voor SMB tijdens COVID-19 open now searches
“Open nu” zoekopdrachten zijn in opmars sinds het begin van de pandemie.

Als u nu niet open bent of in staat bent om diensten te verlenen, moet u uw bedrijf nog steeds optimaliseren om gevonden te worden, omdat u mensen naar uw online diensten kunt leiden en belangrijke informatie, waaronder heropeningsdata, in uw inhoud kunt opnemen. U wilt ook worden opgezet voor succes wanneer uw bedrijf weer open gaat.

Mensen zijn op zoek naar ondersteuning voor het MKB
Een andere reden waarom lokale SEO belangrijk is tijdens de pandemie is dat in de geest van de #ondersteunende zakelijke beweging die in de Amerikaanse gemeenschappen plaatsvindt, consumenten zich inspannen om lokale bedrijven te gebruiken in plaats van grote merken. Uw SEO-strategie zal u verbinden met mensen die op zoek zijn naar lokale bedrijven om te ondersteunen.

SEO geeft SMB’s een concurrentievoordeel
Consumenten worden niet vaak direct klant; er zijn meerdere ontmoetingen voor nodig. En de informatieve blogposts die u publiceert als onderdeel van uw SEO-strategie zorgen voor het opbouwen van vertrouwen, het kweken van bekendheid en kwaliteitsvolle ontmoetingen. Als consumenten zich weer kunnen wagen en ze beginnen bedrijven in hun buurt op te zoeken, welke denkt u dan dat ze zullen bellen? Degenen waar ze nog nooit van gehoord hebben of die ze nu al een paar keer gezien hebben tijdens al dat surfen op het web in de afgelopen maanden…

Volgens HubSpot genereren bedrijven die 16 of meer blogberichten per maand publiceren 4.5X meer leads dan bedrijven die vier berichten (of minder) publiceren.

SEO belangrijk voor SMB tijdens COVID-19 leads van blog
Er zijn manieren om te rangschikken tijdens COVID-19
Hoewel het zoeken wordt gedomineerd door coronavirustermen en de resultaten worden gedomineerd door naammerken en nieuwssites, zijn er nog steeds manieren om hoger te rangschikken op Google Maps en de eerste pagina van Google te halen tijdens COVID-19 – waar we het later in dit bericht over zullen hebben.

SEO belangrijk voor SMB-ranking tijdens COVID-baken telecom
Kleine bedrijven Beacon Telecom staat op de eerste pagina van Google voor zowel lokale als organische resultaten.

SEO is gratis
Een van de voordelen van SEO ten opzichte van PPC marketing is dat het gratis is. Het vergt echter een aanzienlijke investering van tijd, zowel om het te begrijpen, dan te produceren inhoud, en dan blijven op de top van het. Echter, met operaties traag of gestopt, kunnen SMB eigenaren nu die tijd hebben die ze nodig hebben om de wielen in beweging te zetten.

SEO-tactiek voor MKB’s tijdens COVID-19
Dus misschien bent u ervan overtuigd dat SEO op dit moment essentieel is voor uw niet-essentiële kleine bedrijf. Geweldig! Maar, waar begin je? We hebben ook een beginnersgids SEO als je echt net begint. Maar voor een algemene lijst van tactieken, hier zijn enkele strategieën die het overwegen waard zijn:

Schrijf en voorraad hoogwaardige, altijdgroene blogberichten…
Richt je op zowel coronavirus-gerelateerde zoektermen als op niet-gerelateerde zoektermen
Voer een lokale noteringsaudit uit
Maak of update uw Google My Business vermelding.
Word opgenomen in een lokaal media-artikel met een backlink naar uw site.
Update reeds presterende inhoud
Maak van SEO een prioriteit tijdens COVID-19
We hebben veel besproken in deze post, dus laten we het samenvatten. SEO is belangrijk tijdens COVID-19 omdat:

Er is geen “slechte” tijd voor het publiceren van evergreen content, een nietje van SEO.
De bezoekers die je nu wel aantrekt zijn waarschijnlijk hooggekwalificeerd.
SEO winsten zullen zich pas na drie tot zes maanden uitbetalen.
Zoeken gaat alleen maar meer ingebakken zijn in ons leven na de pandemie.
SEO is vooral belangrijk voor kleine bedrijven tijdens de coronaviruspandemie omdat:

Reisbeperkingen zorgen ervoor dat consumenten op zoek gaan naar bedrijven in de buurt.
Consumenten zijn op zoek naar MKB’s om te ondersteunen.
SEO is het middel waarmee het MKB zich kan onderscheiden van de concurrentie.
Het is gratis en je hebt er misschien gewoon de tijd voor.
SEO kan een potentiële oplossing zijn voor bedrijven die de financiële lasten en het langzamere tempo van COVID-19 ervaren. Het kan u helpen om zichtbaarder te worden op zoekopdrachten die geperforeerd zijn.

Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1