digitale marketing

In feite is het vandaag de dag het meest boeiende inhoudstype. Uit de statistieken blijkt dat meer dan 80% van de gebruikers de voorkeur geeft aan het bekijken van merkvideo’s in plaats van het lezen van hun blogs of het scannen van hun sociale netwerktekstupdates.

U kunt deze gelegenheid aangrijpen om u te engageren met uw publiek en uiteindelijk nieuwe aanmeldingen en verkopen te krijgen.

Als uw fysieke evenementen zoals productlancering, marketingseminars werden geannuleerd of uitgesteld, waardoor u plannen had om tractie te krijgen, dan kunt u nog steeds die kant op.

U hoeft alleen maar een contentstrategie voor te bereiden, het juiste platform te kiezen en de apparatuur in elkaar te zetten, en u bent klaar voor uw webinar of webcasting.

Snelle tips om u op weg te helpen met uw webinar en live streaming marketing:

Doe altijd vooraf een live-run test
Gebruik de vragen die worden gesteld voor uw blogonderwerp
Promoot het evenement op voorhand via sociale netwerken
En het belangrijkste is dat u de inhoud en de context van uw webinar goed plant.
Het laatste punt is dat u de trends moet uitpluizen en een of twee experts moet vinden om bij uw evenement aanwezig te zijn.

Het komt erop neer dat
Wanneer het verkeer en de verkoop teruglopen, vergeten een groot aantal marketeers hun klanten. Waar ze zich op richten is – verkoop, verkoop en verkoop.

Maar, wie geeft je verkoop? Uw klanten, natuurlijk. Tijdens de Coronavirus lockdown, kopen mensen eigenlijk niet veel.

Als je ze vergeet, raak je ze kwijt. En nieuwe klanten krijgen nadat de lockdown voorbij is, wordt een ingewikkelde zaak. Dus, het beste is om ze nooit te vergeten.

Je kunt met hen in contact blijven op sociale netwerken. Gewoon voor een vriendelijke herinnering: Sociaal netwerk is een marketingkanaal – maar dat betekent niet dat je het altijd moet gebruiken om je merk te promoten. Gebruik het eerder om je in te leven in je volgers, naar hun verhalen te luisteren en die van jou te vertellen, en te reageren op hun opmerkingen en vermeldingen.

Veel merken gebruiken sociale netwerken om te laten zien hoe ze bijdragen aan het welzijn van de gemeenschappen tijdens de corona-crisis. Als je ook sociaal werk doet, ben je bij social media aan het juiste adres om het iedereen te vertellen. Het zal u helpen om u weer als een verantwoordelijk merk te vestigen – wat zonder twijfel een goede zaak zou zijn voor uw marketingsucces.

Birbahadur Singh Kathayat is ondernemer, internet marketeer en medeoprichter van Lbswebsoft. Hij is te vinden op Twitter @bskathayat.

Meer over: COVID-19 CPC Digitale Marketing digitale strategie e-commerce PPC webinarts
Krijg de laatste
dagelijks nieuws en inzichten over zoekmachinemarketing, SEO en betaald zoeken.
Krijg de laatste
dagelijks nieuws en inzichten over zoekmachinemarketing, SEO en betaald zoeken.
Aanmelden
Debjyoti Chanda Bedankt voor het opruimen van mijn verwarring over wat te kiezen.
Veel voorkomende PPC trefwoordfouten (Begrijpen van brede match vs. woordspeling match vs. exacte match) – 11 uur geleden

Ambalink.com Hoe zit het met mij, de oprichter van Ambalink die hier commentaar geeft op Disqus? Verdient dat me een backlink? Onze website heeft geworsteld met SEO rankings, en we zijn vastbesloten om dat te veranderen!
Welke soorten links zijn het meest waardevol voor hoge rankings? – 4 dagen geleden

Tommy Landry Intrigerend perspectief op deze. Heeft u soortgelijke strategieën getest op PPC met positieve resultaten? Hoe goed heeft dit in het verleden voor u gewerkt met betrekking tot het rijden van consistente verkeersvolumes?
De onbenutte waarde van kwalitatieve trefwoordgegevens – 1 week geleden

Top Blogs zijn logischerwijze ook voor mij aanvaardbaar, maar het bewijs van pudding zit in het eten.
Keyword Planner is meer voor adverteerders dan voor uitgevers. Dus de gegevens voor de concurrentie e.d. zijn ook minder bruikbaar dan men denkt. Ik denk het wel.
De onbenutte waarde van kwalitatieve keyword data – 1 week geleden

Martin Smith Bedankt voor het delen van een informatieve en nuttige blog.
Vijf uitstekende tips om SEO te optimaliseren voor Bing – niet Google – 1 week geleden

DigiBeans Analyse en onderzoek zijn echt belangrijk voor een beter begrip van digitale marketing. Ik lees graag artikelen die gebaseerd zijn op digitale marketing en dit is eigenlijk de moeite waard om te lezen. Deze blog legde SEO optimalisatie heel goed uit.
Verder dan Google Analytics: 10 SEO analytics en rapportage tools – 1 week geleden

Litouwse marktplaats Linkbuilding voor zowel b2b als b2c zijn hetzelfde, het enige verschil is hun niche, d.w.z. relevantie met betrekking tot hun site, producten en diensten, enz.
Verschillen tussen B2B en B2C linkbuilding tactiek – 2 weken geleden

Martin Smith Nice Blog. Bedankt voor het delen van de nuttige informatie.
Hoe persoonlijke passies te gebruiken om zinvolle inhoud te creëren – 2 weken geleden

usshoptools technisch Dit zijn interessante onderwerpen en krijgen deze diepe kennis over google snippets.
over het algemeen 160 karakters meta beschrijving en 55 tot 60 karakters titel
In ons geval gebruiken we deze techniek om onze SEO en google snippets te verbeteren.
Thx op voorhand
Hoe te optimaliseren voor Google’s gekenmerkte fragmenten – 2 weken geleden

usshoptools technisch Hier legt u Guyz heel zinvol uit en we proberen deze geweldige tips toe te voegen aan onze machine shop tools website
Top 10 tools om de ontwikkeling van het web te vergemakkelijken – 2 weken geleden

Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1