Coronavirus Impact op Search Marketing

Coronavirus Impact op Search Marketing

Mensenlevens zijn de grootste zorg met betrekking tot het onderwerp coronavirus. Toch is het verstandig om na te denken over de gevolgen die het kan hebben, ook op economisch gebied. Hoewel de diepte van de impact moeilijk te voorspellen is, zijn er aanwijzingen dat er een rimpeleffect kan optreden als de huidige trends zich voortzetten.

Winkelen vanuit huis Trend
Er zijn video’s van Wuhan gepost die verlaten straten laten zien. Andere getroffen steden zijn op dezelfde manier griezelig verlaten.

 

Er is gesuggereerd dat als de uitbraak verergert dat het meer aankopen online zal verschuiven. De reden is dat meer mensen zullen aarzelen om hun huis te verlaten om te winkelen.

Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 Test1 6Test2 6Test2 6Test2 6Test2 6Test2 6Test2 6Test2 6Test2 6Test2 6Test2 6Test2

Conferentie Annuleringen
Conferenties beginnen hun evenementen te annuleren. Rakuten Advertising heeft net hun DealMaker London evenement, dat gepland was voor 1 april 2020, geannuleerd.

Google annuleerde hun 6 april 2020 CloudNext conferentie in San Francisco en besloot om het in plaats daarvan te streamen en annuleerde een Las Vegas evenement gepland voor maart.

Reizen Voorspeld om te lijden
De voorzitter van IAC waarschuwde dat Expedia naar verwachting 30 tot 40 miljoen dollar minder zal verdienen vanwege de effecten van het coronavirus.

Reizen is een belangrijke affiliate niche op zich. Maar het heeft ook invloed op lokale bedrijven in het restaurant en de horeca.

ADVERTENTIE
LEES VERDER
Producttekorten
Oakland, CA is een haven van binnenkomst voor Chinese goederen. Volgens berichten in het nieuws heeft bijna 20% van de schepen die in Oakland zouden worden gelost, afgezegd.

Minder bevoorrading betekent minder voorraad.

Volgens de Harvard Business Review:

“We voorspellen dat de piek van de impact van Covid-19 op de wereldwijde bevoorradingsketens medio maart zal optreden, waardoor duizenden bedrijven gedwongen worden om de assemblage- en productiefaciliteiten in de VS en Europa tijdelijk te sluiten.

De meest kwetsbare bedrijven zijn de bedrijven die voor onderdelen en materialen sterk of uitsluitend afhankelijk zijn van fabrieken in China. De activiteit van de Chinese fabrieken is in de afgelopen maand gedaald en zal naar verwachting nog maandenlang depressief blijven”.

De situatie is vergelijkbaar in Los Angeles, CA-havens waar volgens de Wall Street Journal meer dan 25% annuleringen zijn.

Laat Click Fraud geen misbruik maken van u
Start een gratis proefversie met Clickcease en ervaar GoogleAds marketing in een fraudevrije omgeving.

Probeer het gratis
Dit kan op een gegeven moment gevolgen hebben voor handelaren die Chinese producten verkopen (en hun filialen) en voor filialen die afhankelijk zijn van de verkoop van Chinese producten op Amazon.

Coronavirus Impact op SEO Consulting
De zoekmachinemarketinggemeenschap heeft de neiging om SEO te zien als de nummer één in de zoekmachines. Maar ranking is niet het doel, het is gewoon het middel. Het doel van ranking is verkoop.
Ranking nummer één betekent niets als er geen verkoop is en dat is wat er gebeurde in de recessie van 2008, de verkoop stortte in over een breed scala van industrieën.

Dit beïnvloedde zoekmarketing omdat klanten het zich niet meer konden veroorloven om te betalen voor consulting.

Sommige industrieën slaagden erin om te blijven verdienen. Toch herinner ik me dat velen de prijzen moesten verlagen om de lange termijn klanten te kunnen behouden waarvan de inkomsten als gevolg van de recessie daalden.

ADVERTENTIE
LEES VERDER
Alles wat anders is, is alles wat anders is
We nemen een onzeker moment in de tijd in beslag, op het hoogtepunt van een potentieel historische gebeurtenis. Het is belangrijk om manieren te bedenken om ons voor te bereiden.

Referenties

Rakuten Cancelleert Conferentie van Londen

Google Annuleert CloudNext

Expeditiebegeleiding op het gebied van inkomen

CBS Lokaal in de haven van Oakland, CA

Harvard Business Review

Wall Street Journal in de haven van Los Angeles

CATEGORIENIEUWSSEO
Abonneren op SEJ
Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief van SEJ’s oprichter Loren Baker over het laatste nieuws in de branche!

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Functieomschrijving*
Ebook
Roger Montti
Roger Montti
Eigenaar bij Martinibuster.com
Roger Montti is een search-marketeer met 20 jaar ervaring. Hij zorgt voor site-audits, telefonische raadplegingen en inhoud en link … [Lees volledige bio]

Voorgestelde artikelen
13 Manieren Bedrijven kunnen SEO & Marketing gebruiken om Coronavirus Impact te bestrijden
13 Manieren Bedrijven kunnen SEO & Marketing gebruiken om Coronavirus Impact te bestrijden
Hoe te werken vanuit huis tijdens Coronavirus Quarantaine
Hoe te werken vanuit huis tijdens Coronavirus Quarantaine
Moet u korting geven op uw SEO-diensten vanwege het Coronavirus?
Moet u korting geven op uw SEO diensten vanwege Coronavirus?
Machine Learning SEO Software zoekt internationale partners
Machine Learning SEO Software zoekt internationale partners
Abonneren op SEJ
Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief van SEJ’s oprichter Loren Baker over het laatste nieuws in de branche!

Voornaam*
Achternaam*

E-mail*
Verhoog de ROI van de PPC-campagne met Call Tracking & Conversation Intelligence
Verhoog de ROI van de PPC-campagne met Call Tracking & Conversation Intelligence
Woensdag 18 november om 14.00 uur ET